12 Ağustos 2013 Pazartesi

Tiyatro İMYO "Eften Püften" ile Aydın Tepecik'te

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Tiyatro Topluluğu Tiyatro İMYO'nun hazırlayıp 'Eften Püften' Doğaçlama Tiyatro Sporu Ekibinin sunduğu tiyatro sporu ile 22 Haziran 2013 te Aydın Tepecek'teydi.

Uzun bir aradan sonra kulübümüzün ilk turnesi olan Aydın - Tepecik turnesi hem üyeleri hemde Tepecik halkını çok mutlu etti. 
Üstatlar "Mahşer-i Cümbüş'ü" örnek olan Dokuz Eylül Üniversitesinin ilk Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibimiz 'Eften Püften' okuldaki başarılı gösterilerinden sonra Aydın Tepecik halkından da tam not aldı. 

Yol Ayrı Bir Cümbüştü

İzmir Buca dan yola çıkan ekibimiz yol boyu da yerinde durmadılar. Turne otobüsünden çalan yerli yabancı bir çok şarkı eşlinde dans edip eğlenen üyelerimiz  dönüş yolunda da farklı bir manzara sergilemeyip bu sefer de turnenin tatlı yorgunluğunu üzerilerinden attılar.  
Otobanda otobüsün yanından geçen bir araç bu hoş ve eğlenceli manzara karşısında kornalarıyla ve güler yüzlü alkışlarıyla bizlere eşlik ettiler. 

Teşekkürler

Tiyatro İMYO Ailesini en içten duygularıyla, samimiyetleri ve sıcaklıklarıyla karşılan öncelikle Aydın - Tepecik halkına ardından Tepecik Belediyesi çalışanlarına ve gençlerden ve sanattan desteklerini hiç esirgemeyen Tepecik Belediye Başkanı Tuncay OLGUN'a çok teşekkürler...

Aydın-Tepecik Turne Fotoğrafları İçin Tıklayınız >>

0 yorum:

Yorum Gönder